SİYASET

Bakan Muş: Samsun'un ihracat rakamları yeni istatistikle aratacak

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 'Samsun'un 1,3 milyar dolarlık bir ihracatı var. 2024 yılından itibaren istatiksel bir döneme geçiyoruz. Üretildiği yere göre istatiksel veri tutacağız. Bu şekilde hesapladığımız zaman Samsun ihracatı farklı bir yerde olacaktır'...

AK Parti Samsun teşkilatlarının için yeni hedef: 55 Bin Yeni üye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği 1 milyon yeni üye hedefini çerçevesinde Samsun'daki hedefi 55 bin yeni üye olarak blelirledi

'3 kıtada 34 farklı ülkede 78 şehitliğimiz var'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 'Bugün 'Libya'da, Suriye'de, Doğu Akdeniz'de ne işimiz var' diyenlere ithaf olunur. Bizim üç kıtada 34 farklı ülkede 78 şehitliğimiz var' diye konuştu.

Beycuma'nın ilçe olma talebini yinelediler

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye Yüzyılında yüz il ve Bin ilçe çıkışının ardından tartışmalar devam ediyor. Zonguldak'ta Ereğli'nin il olma talebinin ardından Merkez İlçe'ye bağlı Beycuma Beldesi de ilçe olma talebini di...

Başkan Alan'dan iddialara cevap; "İşçilerle konuşmam gayet normal"

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yerel bir gazetede çıkan 'belediye işçilerine ahlaksız teklif' haberine yanıt vererek, işçilerle konuşmasının normal olduğunu ve aralıklarla işçilerle sohbet ettiklerini açıkladı.

Belediye sınırlarına dahil olmak için sandık başına gittiler

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Ayvazlar köyünde Çaycuma Belediyesi'ne katılım için referandum başladı.

Yeşil, işçi alım sürecini değerlendirdi

GMIS Genel Başkanı Hakan Yeşil, işçi alımı sürecinin devam ettiğini açıkladı.

Başkan Alan, "Zonguldak'ımıza fayda sağlamak için çalışacağız"

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Belediyeler Birliği seçimlerinde kendisinin encümen üyesi olarak seçildiğini açıkladı.

Zonguldak'tan "Geççek"li gönderme

Cumhurbaşkanlığı'na Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesinin ardından Zonguldak'ta AK Partililer Tarkan'ın Geççek şarkısıyla gönderme yaptı. İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "Dün orada bu şarkıyı çaldırarak tatlı bir misilleme yaptık. Kimseye hakaret etmedik, kim...

110 yaşındaki Safiye nine 2. tur seçimleri için sandık başına gitti

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde yaşayan 110 yaşındaki Safiye Kurtoğlu, ailesinin yardımıyla kaydının bulunduğu okula giderek oyunu kullandı.

Zonguldak'ta oy verme işlemi başladı

Zonguldak'ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur için Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği saat olan 08.00 itibarıyla oy kullanma işlemi başladı.

Milletvekili seçilemeyen adaya sakladığı posterini gösterince duygu dolu anlar yaşandı

AK Parti milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istediği halk pazarında bir esnafın sakladığı posterini gösterince duygu dolu anlar yaşadı.

Tıskaoğlu, "Büyük Türkiye yüz yılı için herkesi sandığa davet ediyoruz"

AK Parti Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Zonguldak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Zonguldak AK Parti Milletvekilliğine seçilen Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çokakoğlu, bügün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Başkan Alan, "Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz"

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, köprü altı esnafı ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Zonguldak'ta kesin olmayan sonuçlar açıklandı

Zonguldak'ta kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 3, CHP 2 milletvekili çıkarttı.

Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nden Erdoğan'a oy çıktı

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde oyların büyük bir bölümünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldı.

Asırlık çınar Fatma nine sandık başına gitti

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 94 yaşındaki kadın sandık başına gitti.

Başkan Alan, "Niyetimiz Zonguldak'ta tapu sorunu bırakmamak"

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, şehirde yapılan hizmetleri sıraladı. Alan, şehrin başlıca sorunu olan tapu sorununuda ilişkin de "Niyetimiz Zonguldak'ta tapu sorunu bırakmamak" dedi.

AK Parti'den Kantarcı'ya "Suyu hemen 1 TL yapın" çağrısı

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Millet İttifakı'nın tek başına iktidar olması halinde içme suyunun tonunu 1 TL yapacağını açıklayan Çaycuma Belediye Başkanı'na çağrıda bulunarak dilekçe verdi.

Avcı, "Süreç artık beka sorunu haline geldi"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve partililer ile birlikte İhlas Pazarlama Zonguldak Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değindi.