Akranlar el ele proje geliştirecek
Samsun'da ortaokul ve liselerdeki 80 gönüllü öğrenci, 'Akranlar El Ele Hayatı Güzelleştirme' projesi kapsamında okullarındaki arkadaşlarının sorunları çözecek
Samsun Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Atakum Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından Atakum ilçesinde bulunan 1 ortaokul ile 6 lisede eğitim gören 80 gönüllü öğrenciyi kapsayan, 'Akranlar El Ele Hayatı Güzelleştirme' projesi başlatıldı.
İL GENELİNE YAYILACAK
Proje tanıtımında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Atakum ilçesinde 1 ortaokul, 6 liseden 80 gönüllü öğrencinin katılımı ile başlayan, "Akranlar El Ele Hayatı Güzelleştirme" projesinin il geneline yayılacağını belirtti.
Projede; Atakum Anadolu Lisesi, Huriye Süer Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atakum Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınkum Mesleki ve teknik anadolu lisesi, Atakent Ortaokullarında eğitim gören 80 gönüllü öğrenci yer alıyor.