KAPAT

Omuz omuza olmalıyız

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Huzurlu ve modern kentlerin oluşumunda her zaman toplumun tüm kesimleri ile omuz omuza olmalıyız dedi

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadımlılar ve STK temsilcileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. 

DEV PROJELERE

İMZA ATTIK

Ziyaret programına AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı ile başlayan Demir ve Tok'u, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz ve teşkilat üyeleri karşılarken seçim süreci öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Ardından Saathane esnafı ile bir araya gelen heyet, esnafın beklentilerini dinleyerek bundan sonraki süreçte sorunlara birlikte çözüm bulunması adına söz verdi. Saathane esnafı ziyaretinden sonra Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve yönetimi ile bir araya gelinirken burada konuşma yapan Başkan Tok, "Huzurlu ve modern kentlerin oluşumunda her zaman toplumun tüm kesimleri ile omuz omuza olmalıyız. Ortak aklı kendimize kılavuz yaparak 5 yıla yakın bir sürede 20 yıldır yapılamayan dev projelere imza attık. Her şeyden önce hemşehrilerimizin gönlüne girmeyi en büyük görevimiz varsaydık" dedi.

Antalya Muratpaşa Satılık Daire Fırsatları
Brezilya Kahvesi Çeşitleri Ve Tat Profilleri
Nöbetçi Veteriner İstanbul: Acil Destek Rehberi