SAMSUN 5 İNŞAAT FUARI AÇILDI
Samsun İnşaat 5 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl beşinci kez kapılarını açtı
Geçen yıl sektör mensubu 35 bine yakın kişi tarafından ziyaret edilen fuarın açılışında konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak; "Samsun'umuz bahsedildiği gibi bir fuarlar kenti. Her yıl açılan fuar, kente ve sektöre değer katıyor. İnşaat sektörü ülkemizin kalkınmasında ve istihdam sağlanmasında çok önemli bir alan. Bu anlamda Samsun yine öncü bir il olarak bölgeye liderlik yapıyor. '' dedi.
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİNSE KONUŞMALARINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ.
Bu yıl da ülke genelinde inşaat sektörü ve bu sektöre bağlı olarak faaliyet gösteren ürün ve hizmet alımı yapacak olan on binlerce ziyaretçinin, Samsun 5. İnşaat Fuarı'nı ziyaret etmesi ve fuar kapsamında verimli ticari anlaşmalar yapması bekleniyor.
AÇILIŞA Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in yanı sıra İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI NECATTİN DEMİRTAŞ, TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI HASAN TOGAR, SAMSUN MİMARLAR ODASI ŞUBE BAŞKANI İSHAK MEMİŞOĞLU, inşaat sektörünün önde gelenleri VE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI.
Bugün açılışı yapılan 5. Samsun İnşaat Fuarı 7 Nisan tarihine kadar 10.00 ila 19.00 saatleri arasında gezilebilecek.