KAPAT

Mecliste benzinlik krizi

Mecliste benzinlik krizi

Komisyonda görüşülen Gazi Hizmet Binası arsasının ticaret alanından akaryakıt ve servis istasyonu kullanımına dönüştürülmesi teklifi sırasında tartışmalar meydana geldi. Başkan Demirtaş, belediyenin 264 milyon borcu olduğunu ifade ederek, “Bu borç şahsi borcum değil, kamunun borcudur ve bu borcu da ben yapmadım. Buranın zaten ticaret alanı satışı var asıl mesele kamu kaynağını doğru kullanmaktır” dedi

Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı komisyon toplantısı Büyükşehir Belediyesi binasında, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığından gerçekleşti. 26 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste, 20 madde oybirliği, 1 madde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Geri kalan 1 madde oyçokluğu 1 madde oy birliği ile reddedilirken, 1 madde ilgili daireye iade, 2 madde ise komisyonda bekletildi. Komisyona, İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası arsasının ticaret alanından akaryakıt ve servis istasyonu kullanımına dönüştürülmesi teklifi damga vurdu.

 Komisyonda görüşülen İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası arsasının ticaret alanından akaryakıt ve servis istasyonu kullanımına dönüştürülmesi teklifi sırasında tartışmalar meydana geldi. Komisyon toplantısına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ta katıldı. 

 Komisyonda görüşülen Gazi Hizmet Binası arsasının ticaret alanından akaryakıt ve servis istasyonu kullanımına dönüştürülmesi teklifi sırasında tartışmalar meydana geldi.

Başkan Demirtaş, belediyenin 264 milyon borcu olduğunu ifade ederek, “Bu borç şahsi borcum değil, kamunun borcudur ve bu borcu da ben yapmadım. Buranın zaten ticaret alanı satışı var asıl mesele kamu kaynağını doğru kullanmaktır” dedi

Stilinizin Tamamlayıcısı Bileklikler Nasıl Kullanılmalıdır?
Samsun'da “15. Tarım Orman ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Açıldı
VM Medical Park Samsun’da kadın üreticilerin ürünleri sergilendi