KAPAT

Çarşamba'da İstanbul'un Fethi, Fatih ve Ayasofya programı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, İstanbul Fethi'nin 570 yıldönümü münasebetiyle tarihçi-yazar Mustafa Armağan, bir konferans verdi


Çarşamba Belediyesi, İstanbul'un Fethi'nin 570. yıl dönümünü dolayısıyla "İstanbul'un Fethi, Fatih ve Ayasofya" adlı programı düzenledi. Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde yapılan ve büyük ilgi gören programa tarihçi-yazar Mustafa Armağan konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Armağan, İstanbul'un Fethi, Fatih ve Ayasofya'yı anlattı. Programda, Fatih Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Fatih Monografisi" kitabının tanıtım ve dağıtımı da yapıldı.
Etkinliğe Çarşamba Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Elektrik Tarifeleri: Nedir ve Doğru Tarife Nasıl Seçilir?
VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde Saç Ekimi Eğitimi Yoğun İlgiyle Tamamlandı
İlimizde 2026 Yılı Şap Aşılama Programı 1 Aralıkta Başladı