KAPAT

Bayburt'ta kasapların kıyma mesaisi

Bayburt'ta kurban kesimlerinin ardından kasapların kıyma mesaisi devam ediyor


Kurban Bayramının ilk gününde yaşanan kurban kesim telaşının ardından birçok vatandaş, kurban etinin bir bölümünü kıyma ve kuşbaşı yaptırmak için kasapların yolunu tuttu. Kurban Bayramında kurban nedeniyle et satışı yapamayan kasaplar ise yoğun bir mesai içerisinde kurban etlerini kıymaya dönüştürerek para kazanıyor. Bu yıl kasaplar kıymanın kilosunu 5 liradan çektiklerini söyledi.
Bayramda dükkanlarını açtıklarını aktaran Kasap Murat Sönmez, "Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Kıyma ve kuşbaşı isteyen vatandaşlarımız oldu. Kilosunu 5 TL'den çekerek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın getirdiği kıyma ve kuşbaşıları kendilerine çekip veriyoruz" dedi.
VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde Saç Ekimi Eğitimi Yoğun İlgiyle Tamamlandı
İlimizde 2026 Yılı Şap Aşılama Programı 1 Aralıkta Başladı
Samsun’da Gıda Denetimleri Son Hızla Devam Ediyor