Samsunspor'da izin bitti

Samsunspor'da izin bitti

Samsunspor'da izin bitti

Bolu kampı sonrası 3 günlük izne çıkan Samsunspor, tesislerde bir araya gelerek sezon hazırlıklarını kaldığı yerden sürdürdü

İlk rakip Van 

Erzurum'da ikinci etap kampını gerçekleştirecek olan Kırmızı-Beyazlılar burada 3 hazırlık maçı oynayacak. Kamptaki ilk rakip ise Van Büyükşehir Belediyespor olacak 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk hedefleyen Samsunspor'da çalışmalar kaldığı yerden başladı. 

Nuri Asan Tesisleri'nde akşam saatlerinde bir araya gelen Kırmızı-Beyazlılar Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde 3 günlük iznin ardından idmanlarına kaldığı yerden devam etti. 

Bir hayli keyifli ve moralli gözüken Kırmızı-Beyazlılar 1 haftalık Samsun çalışmasının ardından 13-21 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da sezon hazırlıklarını sürdürecek. 

Bolu kampını sorunsuz bir şekilde tamamlayan ve son hazırlığını Erzurum'da yapacak kampta tamamlayacak olan Samsunspor'da hazırlık maçında karşılaşılacak rakiplerde belli olmaya başladı. 

13-21 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'a kampa girecek olan Kırmızı-Beyazlılar buradaki ilk maçını TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Van Büyükşehir Belediyepor ile oynayacak. 

Yine Erzurum kampında TFF 2. Lig ve 3. Lig ekipleriyle son iki hazırlık maçı oynanacak ve Kırmızı-Beyazlılar lig öncesi provasını gerçekleştirmiş olacak. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER