Amerika'da Doğum Yapmak İçin Gerekenler

Amerika'da doğum yapmak özellikle son dönemlerde ebeveynler tarafından sıklıkla araştırılan konular arasındadır.

  Amerika'da doğumyapmak özellikle son dönemlerde ebeveynler tarafından sıklıkla araştırılan konular arasındadır  .Her doğum özeldir, ancak bazı anneler  Amerika'da doğum yapmak hakkında bilgi sahibi olmak ister. Biz de bu makalemizde ve  Amerika'da doğum için en uygun eyalet hangisi? İşte, Amerika'da doğum hakkında sık sorulan sorular.

  Neden Amerika'da Doğum?

Doğum bir annenin sahip olabileceği en kutsal şeydir. Bunun için anneler hamile kalmadan önce tüm planlamalarını yapmak ve doğacak çocukları için en uygun şartların oluşturulmasını sağlamak ister. Gerekli belgeleri tamamlamaları halinde ortaya çıkabilecek maliyet ve nasıl bir süreç izlenmesi gerektiği merak konusudur.

  Amerika Doğumla Vatandaşlık Veriyor mu?

Gelişmiş bir ülkenin vatandaşı olmak, eğitim, sağlık ve serbest dolaşım imkanı sağladığı için herkesin hayalidir. sorusu ebeveynlerin araştırdığı konular arasındadır. Amerika, sınırları içerisinde doğan bebeklere vatandaşlık vermektedir.

Türkiye'de özellikle Amerika, Kanada gibi ülkelerin yaşam konforunun yüksek olmasından kaynaklı ciddi bir arayış söz konusudur. Anneler, bebeklerini burada dünyaya getirerek çocuklarının o ülkenin tüm haklarına sahip olmasını istiyor. Bu konuda hizmet veren pek çok kuruluş ve acente bulunuyor. Bu acenteler ailelerin istekleri doğrultusunda talepleri karşılıyor ve danışmanlık hizmeti veriyor.

  Doğum İçin Gelirken Yanımda Getirmem Gereken Evraklar Nelerdir?

Doğum için önünüzde bir süreç var. Bu sürecin tamamını Amerika'da geçirebileceğiniz gibi sonlarını da geçirebilirsiniz. Eğer son aylarda gitmeyi planlıyorsanız o zaman gebeliğinizin ilk 3 ayında yapılan ultrason görüntülerini, ikili ve üçlü tarama testlerini ayrıca tüm kan ve idrar sonuçlarını beraberinizde getirmeniz gerekiyor.

  Amerika'da doğum yapan Türkler, Türkiye'deki doktor kontrolünde kendilerine verilen tüm belgeleri yanlarında bulundurmaktadır. Jinekoloğunuz sürecinizle ilgili bir epikriz yazarsa bu gittiğinizde Amerika'daki doktorunuzun da elini rahatlatacaktır.

Normal şartlarda doğum yapmış bir anne eğer doğum sezaryenle olmuşsa 3 gün normal olmuşsa 2 gün hastanede kalmalıdır. Bunun kararı ise Amerika'daki doktorunuzda olacaktır.

  Amerikada doğum yapmak 2022 yılı itibariyle net bir fiyat veremiyor olsak da 6000 dolar ile 10 bin dolar arasında değişiklik gösterir. Maliyeti belirleyen şey sizin seçtiğiniz hastane, doğum şekli, konaklama biçimi, oradaki yaşam konforu ve seçtiğiniz firmaya göre değişecektir. En uygun firmayı bulduğunuzda ve bu firmanın size sağlayabileceği avantajları incelediğinizde size hangisinin uygun olduğunun kararını verebilirsiniz.

Amerika'da doğum hakkında merak ettiğiniz detaylara adresinden ulaşabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER