Dekoratif Kültür Tuğlası ve Kültür Tuğlası Modelleri

Dekoratif kültür tuğlası diğer kaplama ürünlerine göre daha az maliyetli ve daha hafiftir.

 Dekoratif kültür tuğlası diğer kaplama ürünlerine göre daha az maliyetli ve daha hafiftir. Uygulama alanında duvara fazla yük getirmeyeceğinden dolayı uzun yıllar boyunca kalıcı bir özelliğe sahiptir.

hem dokusu hem rengi ile gerçek bir taştan farkı yoktur. Üretim esnasında renklendirildiği için renginde solma ya da bozulma gibi bir durum oluşmaz. Bu özelliği ise kültür taşının hem iç mekanda hem de dış mekanda kolayca kullanılabilmesine imkan sağlamıştır.

  Artpietra kültür tuğlası dekoratif görüntüsünün yanı sıra iyi bir yalıtım malzemesi olarak da kullanılmaktadır. Az önce bahsettiğimiz gibi dış mekanda kullanılması sadece yapının estetik olarak güzel görünmesini değil aynı zamanda uzun yıllar boyunca iyi bir yalıtım malzemesi olmasına neden olmuştur.

 Dekoratif Tuğla Duvar

 Dekoratif tuğla duvar estetik görüntünün güzel olmasının yanı sıra yüzeydeki deformelerin tamirinde de kullanılabilir. Her türlü yüzeye kolayca uygulanan  tuğla kaplama sayesinde yapının şekillendirilmesi çok daha kolay olacaktır. Malzemenin ham maddesi su ve çimento olduğu için su ve nemden etkilenmez bu da diğer yalıtım ve dekorasyon ürünlerinde olduğu gibi ekstra bakıma gerek duyulmamasını sağlar.

Taş duvar kaplaması yapılırken uygulama aşamasına dikkat edilmesi gerekir. İstenilen görüntünün elde edilebilmesi için yüzeyin hazırlanmasına geçilmelidir. Duvarın hazırlanması esnasında eğer zeminde alçı ya da boya varsa bu durumda çentikleme yapılarak kültür taşının duvara iyi tutunması sağlanmalıdır.

 Kültür Taşı Uygulamaları

uygulaması adından da anlaşılacağı gibi dekoratif amaçlı yapılır. İç cephe duvarlarında yapılan bu uygulama sayesinde mekanda istenilen görüntü elde edilmiş olacaktır.

Uygulama yapıldıktan sonra çok uzun yıllar boyunca bozulmadan kalabilir. Bu da ekonomik bir tercih yapılmasını sağlamış olur.

Kültür taşlarının en önemli özelliği otantik bir hava oluşturmasıdır. Buna göre uygulama ticari alanlarda da tercih edilmektedir. Bugün pek çok restoran, bar ve cafe gibi mekanlarda bu uygulamayı görebilmek mümkündür.

Dekoratif taşların kullanım avantajının fazla olması ve gerçekçi bir görüntü elde edilmesi fiyat ver performans dengesi kıyaslandığında oldukça karlı bir yatırım olacaktır.

Dekoratif taş modelleri için   adresini ziyaret edebilirsiniz.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER