Mağaza aydınlatmasında işinize yarayacak trifaze ray ışığının 3 kullanım alanı!

Üç fazlı ray ışığı nedir?

Günümüzde raylı armatürler , ticari alanlarda en popüler ve yaygın olarak kullanılan aydınlatma cihazlarından biridir.Mağaza aydınlatması, kamusal alan, giysi rafları, raflar gibi farklı alanlarda, çeşitli sıva altı ve sıva üstü  raylı armatür kullanılarak yapılmaktadır. , vitrinler ve diğer alanlar. LED ray armatür popülaritesi, üretim teknolojisinin her geçen gün gelişmesini sağlamıştır. Üç fazlıray ışığının yapımı da bu gelişmelerin sonuçlarından biridir. Üç fazlı ray armatürlerinde, ray içindeki tüm cihazları tek tek açıp kapatabilirsiniz. Bu raylı sistem, mağazanın aydınlatmasını tasarlamanız için size birçok olanak sunar. Aşağıda, üç fazlı ray ışığının özelliklerini ve olanaklarını öğreneceksiniz.

Üç fazlı ray ışığı nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi üç fazlı raylı sistem, ray yapısında üç faz ve bir sıfır kullanan bir lambadır. Bu sayede her ray armatür  bir faza bağlanarak ayrı ayrı kontrol edilebilir. Aslında üç fazlı bir ray armatürü kullanarak, üç anahtarlı bir rayın içindeki farklı armatürleri açıp kapatabilirsiniz.

Her ray armatürünün üç fazlı bir ray içinde kullanılamayacağına dikkat edilmelidir, ancak üç fazlı bir raya bağlanabilen ray armatürlerinin kendi tabanı vardır, bu da onları raya bağlamayı kolaylaştırır.

1- Nesnelerin üzerindeki ışığı değiştirme yeteneği

Bu, bir rayın içindeki ışıkları açıp kapatabilme özelliği, farklı zamanlarda ışığı istediğiniz nesnelerin üzerine tutmanıza veya farklı zamanlarda mağazanın içinde kapatıp mağazanın ışık seviyesini kontrol etmenize olanak tanır.

2- Çok karanlık veya çok parlak noktalar oluşturmadan mağazanın genel ışık seviyesini artırma ve azaltma yeteneği

Tüm ışıklar yan yana ve bir ray içerisine yerleştirildiğinde yani üç fazlıray sistemi içerisinde birbirinden mesafeli olarak sönük ve açık olacak şekilde düzenleyip bağlayabilir ve bu sayede Bir anahtar ile ihtiyaç duyduğunuzda mağazanızın veya galerinizin ışığını azaltabilirsiniz, böylece hem elektrik tüketiminden tasarruf etmiş olursunuz hem de ışığın kapanması nedeniyle karanlık nokta oluşmaz.

- Çok karanlık veya çok parlak noktalar oluşturmadan mağazanın genel ışık seviyesini artırma ve azaltma yeteneği

3- 3 fazlı raylı sistemi daha güçlü monofaze raylı sistem olarak kullanabilme

Üç fazlı bir raylı sistem kullanmak, sadece spot ışık kaynağının ayrı ayrı açılıp kapanmaya zorlanması anlamına gelmez. Bunun yerine, tüm fazları birleştirip bir anahtara bağlayarak, daha fazla güce sahip tek fazlı bir raydan yararlanabilirsiniz. Yani bu çalışma ile artık ray bağlantısı veya ray içindeki ışıkların çokluğu nedeniyle ray ışığının sönmesi gibi bir derdinize gerek yok, ancak ray içi spot ışıklardan faydalanarak daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. üç fazlı ray ışığı.

Üç fazlı bir ray armatürü nasıl satın alınır?

Üç fazlı bir ray armatürü  ve tek fazlı bir ray armatürü satın almanın farklı yolları vardır. Dilediğiniz ray armatürünü satın almak içinEcowat mağazalarını ziyaret edebilir, bütün ürünlerde 5 yıl koşulsuz değişim garantisi ile görebilirsiniz. Ayrıca, ücretsiz çevrimiçi aydınlatma danışmanlığını kullanmak için 211-5000 numaralı telefondan veya çevrimiçi danışma yoluyla Ecowat uzmanlarıyla iletişime geçin.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER