Akdeniz Kız Yurtları İstanbul Mutlu Öğrenciler

Akdeniz kız yurdu, öğrencilerine merkezi konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile öğrencilerine sınırsız hizmetler sunuyor.

5 yıldızlı otel konforundaki odaları ve üniversitelere olan yakınlığı ile yurt, öğrencilerin temel ihtiyaçlarını en iyi şekilde tatmin edebilmeyi amaçlıyor.İstanbul kız yurdu bölgesinde sıkça karşımıza çıkmaktadırlar. Fakat bazı yurtlar ulaşım araçlarının ve üniversitelerin oldukça uzağında yer alırlar. Akdeniz kız yurdu öğrencilerin ulaşım konusunda herhangi bir problem yaşamamaları üzere üniversiteler ve ulaşım araçlarına yakın bölgelerde konumlandırılmıştır. Hizmet sunulan öğrencilere, evlerindeki rahatlığı, güvenliği sağlıklı ve temiz koşullar altında sunabilmek yurt yöneticilerinin temel misyonudur. Çağdaş ve spesifik prensipler doğrultusunda hizmet veren Akdeniz kız yurdu, öğrencilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket eder.

Akdenizkız yurtları İstanbul bölgesinin merkezi noktalarında konumlandırılmışlardır. Akdeniz kız yurtları çevresinde yaklaşık olarak 15 üniversite bulunur. Bu sebeple yurt bünyesinde çevre üniversitelerden 5.000'i aşkın öğrenci bulunur. Yurt odaları en fazla 3-4 öğrencinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. İstanbul'un en lüks ve en sosyal kız öğrenci yurdu olarak nitelendirilen Akdeniz kız yurtları, otel konforunu öğrecilerine sunmaktadır. Ultra lüks odaları ve bireysel kullanıma uygun tek kişilik odaları ile Akdeniz kız yurtları, öğrencilere farklı bir konaklama deneyimi yaşatabilmeyi amaçlıyorlar. Akdeniz kız yurtları, misafirlerinin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kaliteli bir hizmet sunabilmeyi amaçlamaktadırlar. Öğrenci görüş ve talepleri yurt yöneticileri için büyük önem taşımaktadır.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER