Popüler Meme Token Shiba Inu (SHIB) Ne Zaman 1 Dolara Ulaşacak?

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, piyasanın popüler meme token'larından Shiba Inu ve SHIB fiyat beklentilerikonusunda bir yazı kaleme aldı.

Shiba Inu (SHIB) Nedir?

SHIB, Shiba Inu ekosisteminin ana token'ıdır ve merkezi olmayan, topluluk tarafından yönetilen bir para biriminin gücünü dünya çapında milyonlara ulaştırmayı hedefliyor. Ethereum tabanlı SHIB token, 2020'nin sonlarındaki başlangıcından bu yana dünya çapında bir fenomen haline geldi ve şu anda yüzlerce yerde doğrudan veya üçüncü taraf aracılar aracılığıyla bir ödeme şekli olarak kabul ediliyor.

Shiba Inu coin, Ağustos 2020'de "Ryoshi" takma adıyla anonim olarak oluşturuldu. Ryoshi, kendisi hakkında hiç kimse olduğunu ve önemli olmadığını ve başarılı olsa bile kimliğini ortaya çıkarma çabalarının yetersiz kalacağını söylüyor.

Bu meme coin, Elon Musk ve Vitalik Buterin gibi şahsiyetlerin manşetleri ve tweetleriyle eşleştirilen coin'in sevimli cazibesinin bir yatırımcı topluluğunun ilgisini çekmesiyle hızla hız ve değer kazandı. Vitalik Buterin'in uzun süredir Shiba Inu'nun yaratıcısı olduğuna inanılıyordu, ancak 5 Haziran 2021'de Lex Fridman podcast'inde bu tür söylentileri yalanladı.

SHIB Fiyat Beklentileri

COINTURK veCOINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi önde gelen bir kripto analiz firması olan Telegaon, SHIB'nin belirli yüksek fiyatlara ne zaman ulaşabileceğine dair fiyat tahminlerinde bulundu. Telegaon, token'ın geçmişini göz önünde bulundurarak mevcut performansının derin teknik analizine dayanan kripto fiyat analizleri ve tahminlerini ortaya koymakta. Telegaon raporunda, SHIB fiyatının önce 2023'ten 2030'a, daha sonra da 2040 ve 2050'ye kadar tahmin ediliyor.

Öte yandan yapılan fiyat tahminlere göre, Telegaon Shiba Inu'nun (SHIB) 2050 yılına kadar ortalama 0,89 dolardan işlem görmesini bekliyormuş gibi görünüyor. Firmaya göre beklenen maksimum fiyat 1,06 dolar ve minimum 0,62 dolar olarak görülüyor. SHIB şu anda 0,000007394 dolardan işlem gördüğü için 0,89 dolara ulaşması %12.036.686'lık bir sıçramayla birlikte mümkün olabilir.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER