Kavak’ta görkemli açılış

Kavak’ta görkemli açılış

Kavak Seçim Koordinasyon Merkezi bir şölen havası içinde yüzlerce vatandaşın katılmı ile gerçekleştirildi.

Kavak Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yağmurlu ve soğuk havaya karşın bir şölen havası içinde yüzlerce vatandaşın katılımı ile yapıldı. Mehteran bölüğünün de katıldığı açılışta ilgi büyük oldu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti ve MHP İl ve İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Dilaver Toktaş, parti teşkilatları, partililer ve yüzlerce Kavaklının katıldığı merasimde Kavak Türkiye Yüzyılına hazır mesajı verildi.

Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında soğuk ve yağışlı havaya karşın Samsun’un en görkemli ve coşkulu bir açılışını gerçekleştirdiklerini belirtti. Sarıcaoğlu, şöyle konuştu:

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse,31 Mart’ta en iyi sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi. MHP İl Başkanı Burhan Mucur’da, Cumhur ittifakı olarak el ele kol kola zafere yürüdüklerini belirterek “Samsun’da Büyükşehir ve tüm ilçeleri kazanacağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan’da vatandaşlardan destek isteyerek göreve geldiğinde tüm ilçelere hizmeti en hızlı biçimde ulaştıracaklarını dile getirdi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER