İlk hediyeler Başkan Tok’tan

İlk hediyeler Başkan Tok’tan

İlkadım Belediyesinin hayata geçirdiği “İlkadım'a Bir Melek Hoş Geldin Bebek” projesi ile İlkadım’da dünyaya gelen bebeklere ilk hediyesini Başkan Erdoğan Tok veriyor

“Kişinin doğumdan ölüme har anında yanında oluyoruz” diyerek özellikle sosyal belediyecilik hizmetlerinde büyük başarılara imza atan İlkadım Belediyesi, İlkadım’da dünyaya gelen bebeklere ilk hediyelerini vererek, hem ailelerini sevindiriyor hem de hayırlı olsun dileklerini iletiyor. 

“İlkadım'a Bir Melek Hoş Geldin Bebek” sloganı ile gerçekleştirilen projede Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bebek ve aileleri ile bizzat ilgilenirken bir yandan da İlkadım Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerinden oluşan ekip, tüm yeni doğan bebeklere hediyelerini taktim ediyor.

AİLEMİZİN BİR FERDİ

İlkadımlı vatandaşlarla kurduğu güçlü bağ ile büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Tok, “Bizim hizmet anlayışımızda makamımızda oturup sorunları uzaktan çözmek hiçbir zaman olmadı. Mesai kavramı düşünmeden günün her saati vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık ve bundan sonra da her zaman hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Hayat akıp giderken vatandaşımızla bir arada yüz yüze, gönül gönle olmak onların beklenti ve taleplerini kendilerinden dinleyerek ve çözüm bulmak en doğru iletişim şeklidir. Her zaman beraber olmak demekte, hayatın içinde mutlulukları, üzüntüleri, heyecanı ve coşkuyu birlikte yaşamak demektir. Biz de bu düşüncelerle dünyaya gelen her yavrumuzu kendi ailemizin bir ferdi olarak görüyor ve bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz” şeklinde konuştu. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER