BELEDİYELER

Atakum'da deprem dayanışması bin 700 aileye ulaştı

Atakum Belediye Başkanı Deveci'nin öncülüğünde başlatılan örnek çalışmalarla Atakum'da depremden etkilenen bin 700 aileye dayanışma eli uzandı.

Tekkeköy Belediyesi afetzede aileleri iftarda buluşturdu

Samsun'da Tekkeköy Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ilçede misafir ettiği afetzede aileleri düzenlediği iftar programında buluşturdu.

İlkadım Başkanı Demirtaş, 'En güvenilir Başkanlar' listesinde

İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'En Güvenilir İlçe Belediye Başkanı' anketinde yüzde 60,4 oy alarak Türkiye genelinde 9. sırada yer aldı.

Canik Belediyesi İftarda Şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki şehit aileleri ve gazilerle iftar programında buluştu. Başkan Sandıkçı, 'Şanlı bayrağımızın altında huzurlu ve özgür bir şekilde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz' dedi.

Başkan Demir: 'Vatandaşlarımıza hizmet boynumuzun borcu'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Vatandaşlarımıza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamamında kırsal mahallelerimizde yol ve su ile ilgili alt yapı sorunlarının tamamı çözülene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.

Canik'te teknolojiye yön veren bir nesil yetişecek

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde oluşturulan atölyelerde öğrencilerin alanında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı bir şekilde eğitim alacağını belirterek, burada teknolojiye yön veren neslin y...

Samsun'da tıbbi aromatik bitki yetiştiricilerine eğitim

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından tıbbi aromatik bitki üretimi yapan yetiştiricilere yönelik eğitim verildi.

Akdağ Kayak Merkezi sezona hazır, kar bekleniyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kış turizminde adrenalin tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği Ladik Akdağ Kayak Merkezi'nde telesiyej bakımını tamamlayarak sezona hazır hale getirdi. Çevre düzenlemesi ile birlikte bin 900 metre uzunluğundaki telesiyej, bekle...

Bafra Belediyesi'nden sivrisineklere karşı larva mücadelesi

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, bahar mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte karasinek ve sivrisineklerin üreme noktalarında larva ilaçlama çalışmalarını başlattı.

GMİS'ten Kandilli Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret

GMİS Genel Merkez Yönetimi, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın'ı ziyaret etti.

Belediye'ye katılmak için referanduma gidiyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Ayvazlar köyü Çaycuma Belediyesi'ne katılım için referanduma gidiyor.

Belediye binasını basan saldırganlar, "İşsiziz" diye bağırdı

Zonguldak Çatalağzı Beldesinde başkanlık makamının kapılarını ve camlarını kıran M.Ö. ve E.Ç. isimli şahıslar karakolda işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

Levyelerle belediyenin kapılarını kırıp makama saldırdılar

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde gece saatlerinde iki şüpheli, ellerindeki levyelerle belediyenin kapılarını kırıp makama girdi. Makam odasının kapısını ve camlarını da kıran şüpheliler olaydan sonra gözaltına alındı. Belediyeye saldırı anı ise saniye sa...

Belediye personeline ilk yardım eğitimi verildi

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetlerinde görevli İlkyardım Eğitmeni Merve Ocaklı ve Evren Uğur Ustaoğlu tarafından Zonguldak Belediyesinde görev personellere yönelik ilkyardım eğitimi verd...

Belediyeye ISO 9001 kalite bayrağı çektiler

Türkiye'deki bin 391 belediye arasında 47. belediye olarak ISO 9001:2015 Kalite Belgesi ve IQNET Sertifikası alan Çaycuma Belediyesi gönderine törenle ISO 9001 kalite bayrağı çekti. Böylece Kalite Yönetim Sistemi'ne geçen Çaycuma Belediyesi'nin hizmet kal...

Başkan Alan'a Türkiye Belediye Birliği'nde önemli görev

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye Belediyeler Birliği'nde Encümen Üyeliği'ne seçildi.

Zonguldak Belediyesi İle 3 önemli proje anlaşması yapıldı

ZBEÜ ile Zonguldak Belediyesi arasında üç önemli konuda proje anlaşması imzalandı. Zonguldak Bülent Ecevit Ünivesitesi Rektörlüğü'nde gerçekleştirilen törende protokollere Zonguldak Belediyesi adına Dr. Ömer Selim Alan, ZBEÜ adına Rektörü Prof. Dr. İsmail...

Belediye meclis üyesine silahla saldırı davasında 1 tahliye

Zonguldak'ta Belediye Meclis üyesi Murat Birinci'nin silahla vurulduğu olayda tutuklu yargılanan 19 yaşındaki sanık tahliye edilirken, diğer 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar verildi.

Zonguldak Belediyesi'nde makam aracı Togg mesaiye başladı

Zonguldak Belediyesi'ne makam aracı olarak alınan Togg, mesaiye başladı.

Zonguldak Belediyesi 720 işçiye yüzde 45 zamlık sözleşmeyi imzaladı

Zonguldak Belediyesi'nde çalışan 720 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi yüzde 45'lik zam oranıyla imzalandı.

CHP'li belediye başkanı alay edercesine vaatte bulundu

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, tonunu 19.80 TL'ye sattığı suyu Millet İttifakı tek başına iktidara gelirse 1 TL'ye satacağını vaadetti. Kantarcı, vaadiyle adeta ilçe halkıyla dalga geçti.

Belediye Togg'u beğenen halka hakaret etti

Zonguldak'tan sonra Çaycuma ilçesine götürülen yerli ve milli araç Togg, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar araç ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarışırken Çaycuma Belediyesi, Togg için "Karabük'ten Bartın'a Kilimli'den Kozlu'...

Nuri Tekin İç Anadolu Belediyeler Birliği'ne yeniden seçildi

Zonguldak'ın Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İç Anadolu Belediyeler Birliği encümen üyeliğine yeniden seçildi.

Belediye Çomar barajında kentte yakışır mesire alanı oluşturuyor

Çomar Barajı mesire alanında çalışmalar devam ediyor. Çorum Belediyesi, baraj etrafında yaptığı düzenlemeyle bölgeyi vatandaşların rahatlıkla piknik yapabileceği bir cazibe alanı haline getiriyor.

İlkadım'dan iki fırına yasal işlem

Samsun'da Ramazan öncesi fırınlar denetlendi, 2 fırına yasal işlem yapıldı.

Samsun'da Şehitliklere 18 Mart'a Özel 1915 Çiçek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Kıranköy Şehitliği'ne 1915 mevsimlik çiçek dikildi.

Samsun'da Söz Gençlerde Gençlik Çalıştayı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Gençlik Çalıştayı'nda gençler düşüncelerini paylaştılar.