Dolu Dolu Tören

Dolu Dolu Tören

20 Ocak 1989'da kaybettiğimiz futbol şehitleri Nuri Asan, Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve Asım Özkan vefatlarının 30. yıldönümünde, 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur' maarif hareketinin düzenlediği duygu dolu törenle anıldı

30. YILDÖNÜMÜ

Samsunspor tarihine 'O Kara Gün' diye geçen 20 Ocak 1989'da, Kırmızı- Beyazlı kulüp Malatyaspor deplasmanına giderken trafik kazası geçirmiş Teknik Direktör Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomiç ile otobüs şoförü Asım Özkan hayatlarını kaybetmişti. Futbol şehitleri vefatlarının 30. yıldönümünde de unutulmadı.

'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur' maarif hareketinin BİR AVM'de düzenlediği törenle futbol şehitleri anıldı. Bin 555 ilk ve ortaokul öğrencisinin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. 

GÖZYAŞLARI AKTI

Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor Başkan Yardımcısı Tahsin Kosif, o dönemin başkanı Hakkı Tomaç ile kazada tekerlekli sandalyeye mahkum kalan kaptan Emin Kar, vefat edenler için Allah'tan rahmet dilerken, bu acının unutulmasının mümkün olmadığını söyledi. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER