Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “İshak Taşçı, benim kardeşim, ben de onun ağabeyiyim. 3 gündür kendisiyle görüşüyoruz. Açık yüreklilikle yanımızda olduğunu söyledi. Böylece bu gibi durumları farklı değerlendirmek isteyenlere de iyi bir cevap vermiş oldu” dedi
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlıları üyeleriyle 'Kaynaşma Yemeği'nde bir araya geldi. Yalı Kafe'de verilen yemeğe, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Atakum ilçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatipoğlu, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı.
ÖNEMLİ OLAN
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ
31 Mart seçimlerinin hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Şahin, “Yaşanan belli bir sürecin ardından bize AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın adayı olarak Atakum adaylığı görevi verildi. Hemen ardından hem MHP hem de AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ettim. Çünkü önemli olan başlangıcın iyi ve sağlıklı kurulmasıdır. Bafra'da 2009 yılında belediye başkanı seçildim. Bafra'da başkanlık yaptığım süre içerisinde kesinlikle önem verdiğim husus ortak akılla yönetim oldu. Tüm STK'larla bir araya geldik ve beyin fırtınaları gerçekleştirdik. Önemli olan şehrin problemlerini, o şehirde yaşayanlarla tespit edip onların giderilmesi için yine o şehirde yaşayanlarla birlikte gayret göstermektir. Toplumla birlikte hareket ettiğinizde öncelikleri en iyi şekilde tespit etmiş oluyorsunuz" dedi.
İSHAK TAŞÇI
KARDEŞİMDİR
Bir şehrin gelişmesi için ne gerekiyorsa belediye olarak yapmak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Şahin, "Atakum'da birçok projeyi hayata geçiren ve başkanlığı döneminde başarılı olmuş bir kardeşimiz olarak İshak Taşçı'ya teşekkür ediyorum. O benim kardeşim, ben onun ağabeyiyim. 3 gündür kendisiyle görüşüyoruz. Açık yüreklilikle yanımızda olduğunu söyledi, bunun için kendisine teşekkür ediyoruz. Böylece bu gibi durumları farklı değerlendirmek isteyenlere de iyi bir cevap vermiş oldu. Atakum için çalışmalar yapıyoruz. Devlette olduğu gibi şehirlerde de devamlılık şarttır. Yapılmayan projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeler netleştiğinde yine sizlerle bir araya gelip bu yönde ne yapmamız gerektiğini paylaşacağız. Atakum'u hep birlikte sevgiyle yöneteceğiz" diye konuştu.
FİTNEYLE MÜCADELE ETTİM
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, “4 Nisan 2014 yılında görevi devraldığımızda, Cumhur İttifakı'nı Samsun’da ilk kez biz kurduk. AK Partili ve MHP’li meclis üyelerimizle bir araya geldiğimizde, bugünün temel taşlarını hep birlikte attık. Atakum’da gerçekleştirdiğimiz her hizmette AK Partili ve MHP’li meclis üyelerimizin desteğiyle hareket ettik. Bu anlamda meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra da Atakum Belediyesinde Cumhur İttifakı devam edecek. Adayımız Zihni Şahin de aynı benim gibi davası vatan olan, bayrak olan bir ağabeyimiz. Onun için gönlümüz rahat. Atakum Belediyesi, ilçemize güzel hizmetler vermeye devam edecek. Ben 5 yıllık Atakum Belediye Başkanlığı dönemimde hem içeride hem de dışarıda fitne ile mücadele ettim. Allah’a şükür buradayız ve bundan sonra da İshak Taşçı olarak yine burada olacağım ve fitneyle mücadele etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
