Çarşamba'dan sert uyarı

Çarşamba'dan sert uyarı

Yılport Samsunspor, ligde oynayacağı Eyüpspor maçı öncesi hazırlık maçında karşılaştığı BAL ligi ekiplerinden Çarşambaspor'a 4-1'lik farklı skorla mağlup oldu

FARKLI 11

Pazar günü evinde Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor zorlu 90 dakika öncesi hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Çarşambaspor ile karşı karşıya geldi. 

Çarşamba Şehir Stadı'nda oynanan maça Kırmızı-Beyazlı ekip Furkan, Cenk, Şahin, Ramazan, Enes, İrfan, Oğuz, İshak, Onur, Bünyamin ve Muhammet Beşir onbiri ile çıktı. Çarşambaspor ise İlkay, Ahmet, Yakup, Harun, Kemal Sabri, Ramazan, Özcan, Semih, Tugay, Amadoy ve Yasin onbiri ile sahada yer aldı.

10 KİŞİ TAMAMLADI

İlk yarısı 1-0 Yılport Samsunspor’u üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız skor üstünlüğünü de kaybederek sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktör İsmet Taşdemir, sadece kaleci Furkan-Nurullah değişikliği ile başladı. 50’nci dakikada dakikada ise Nuri, Savaş ve Erhan Kartal forma şansı bulurken 55’inci dakikada Nuri sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı. Yılport Samsunspor maçı 10 kişi tamamladı. Samsunspor'un tek golünü 44'te Ramazan atarken Çarşambaspor'un gollerini 53'te Ahmet, 57 ve 75'te Ramazan ve 62'de Kemal Sabri kaydetti.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER