Samsun 31 Mart'a hazır

Samsun 31 Mart'a hazır

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Samsun’un 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu ifade ederek, "Şer ittifakı, milletin nazarında 31 Mart seçimlerinde sandıkta mahkum olacak" dedi

Eski Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, partisinin "Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi" programı kapsamında Samsun teşkilatlarıyla bir araya geldi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akif Gülle, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve AK Parti ilçe başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 

MİLLETE HİZMETKARLIK

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Bütün belediye başkan adaylarımız gönül belediyeciliği inşa ederken, tüm teşkilatlarımız da gönül siyaseti yapmak durumunda olacak. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam kapısı olabilir, bizim nazarımızda ise sadece millete hizmetkârlıktır. Milletimize olan aşkımızdır. Çok iyi hizmetler yapmış olabilir ama biz bunları yeterli görmüyoruz. Yeterli olan; hizmet yapılan insanların gönüllerine girebilmektir" ifadelerini kullandı. 

ŞAHLANIŞA HAZIRIZ

Türkiye'nin AK Parti ile çok büyük aşamalar kat ettiğini belirten Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, "Bundan sonra da çok büyük merhaleler kat edeceğiz. Samsun'da AK Parti ve MHP olarak sahada kol kola, yürek yüreğe çok güzel bir çalışma ortamına girmiş bulunuyoruz. İnşallah Türkiye'ye, Samsun'dan çok güzel bir neticeyi hediye edeceğiz. Samsun halkımızı, 31 Mart yerel seçimleri heyecanı sardı. Buradaki eğitimden sonra o heyecanı daha da artırarak ev ev herkese uzanacağız. Cumhurbaşkanımızın aday tanıtım toplantısında ifade ettiği bir cümle vardı: 'Samsun şahlanışa hazır mısınız?' dedi. Evet, AK Parti olarak Samsun olarak şahlanışa hazırız. İttifak ruhuyla, kuzeyin en büyük kenti Samsun olarak hazırız. Samsun'u şahlandıracak belediyeciliği hep birlikte gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. 

SANDIKTA MAHKUM

OLACAKLAR

Teşkilat toplantılarının bir nevi enerji yenileme olduğunu söyleyen Recep Akdağ ise, "600 kişilik bu salon hıncahınç dolmuş. Samsunlu kardeşlerimin 31 Mart seçimlerine daha bugünden hazır olduğunu gösteriyor. Tabii ki daha iyisini yapmak için birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var. MHP ile oluşturduğumuz Cumhur İttifakı; vatanseverlerin ülkesinin bekasını, günlük menfaatlerinin üstünde tutanların ittifakıdır. Karşımızda ise ittifak adıyla ortaya çıkan ama aslında bir yıkım ekibi olarak tarif edebileceğimiz bu şer ittifakı, milletin nazarında 31 Mart seçimlerinde sandıkta mahkum olacaktır. Bu şer ittifakı ne için bir araya geldiklerini ifade edemiyorlar. Bizim, MHP ile Cumhur İttifakı'nda neden bir araya geldiğimiz ise açık. Öteden beri tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet, diyoruz. Ezanımıza, mukaddesatımıza kimse dokunamaz diyoruz" ifadelerini kullandı. 

TERÖRÜN BELİ KIRILDI

Türkiye'de terörün belinin kırıldığını ifade eden Prof. Dr. Akdağ, "Terörle bu ülkeye huzursuzluk getirmek isteyenlerin emelleri boşa çıktı. Bu sefer bunu hemen güneyimizde, Suriye’ye yapmaya çalışıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye Cumhuriyetin dirayeti, MHP’nin AK Parti ile dik duruşu sayesinde Suriye meselesinde Türkiye büyük bir kararlılık ve güç gösteriyor. Türkiye oyunun edilgen nesnesi olmaktan çıkmış, doğrudan öznesi haline gelmiştir. Biz buna mecburuz. Yanı başımızda bir terör devletine müsaade edemeyiz. Ülkenin huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyiz. Bu yüzden Cumhur İttifakı'nın ruhuna sahip çıkacağız. Bu ittifakı ne için yaptığımızı biliyoruz. Ne AK Partililer, ne de MHP'liler küçük hesaplar içine düşmeyecek" dedi. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER