Postacılardan duygulu mektup

Postacılardan duygulu mektup

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği, Yılport Samsunspor'u ziyaret ederken, Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan taraftarlarımızın futbolculara yazdıkları mektupları getirerek moral verdi. Başkan Uyanık kendisine gelen mektubu okuyunca oldukça duygulandı

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl, Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Kudak, dernek üyeleri Derya Zengin, Duygu İnce, Abdurrahman Yılmaz ve Yasin Bedir’in başlattıkları kampanya çerçevesinde Afrin’den, yurtdışından ve Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Yılport Samsunspor'a mektup gönderdi. 

Başkan İsmail Uyanık, Teknik Direktör İsmet Taşdemir, teknik heyet ve futbolcularımıza gelen bu duygu dolu mektuplar takıma da moral oldu. Kendisine Kocaeli'nden Mustafa Bayraktar'dan gelen mektubu okuyan Başkan İsmail Uyanık oldukça duygulanırken, mektup sahipleriyle irtibata geçileceği ifade etti.

Yılport Samsunspor'da Eyüpspor mesaisi sürerken, İlkadım Belediyesi'nin katkılarıyla ilçe liselerinden seçilen 60 öğrenci dünkü antrenmanı ziyaret etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da, öğrencilerle birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne gelirken onları Başkan İsmail Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir'le görüşüp kendisine başarı dileyen gençler ardından ise takıma baklava ikram etti. 

Nuri Asan Tesisleri'nin idari birimlerini de gezme fırsatı bulunan öğrenciler, takımın antrenmanını da tribünden takip etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor sevgisini okullara yayarak, şehrin markasına olan ilgiyi tabana yaymak istediklerini söyledi. Başkan İsmail Uyanık ise hem Başkan Erdoğan Tok ve beraberindekiler hem de öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER