Ulusoy Un'un yarım asır gururu

Ulusoy Un'un yarım asır gururu

Samsun'da kurulan ve 8 ülkede faaliyet gösteren 84 ülkeye ihracat yapan, Samsun’un halka açık tek şirketi, 50. yılını muhteşem bir geceyle kutladı

Samsun'da, 25 Şubat 1969 yılında Fahrettin Ulusoy tarafından kurulan, Samsun’un halka açık tek şirketi olan, her yıl düzenli olarak TİM 500, İSO 500 listelerinde yer alan Ulusoy Un, kuruluşunun 50. yılını düzenlediği görkemli bir geceyle kutladı. 

Gecede, Ulusoy Un'un kurucusu ve Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, eşi Nevin Ulusoy, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve Onur Eren Ulusoy, davetlileri kapıda tek tek karşıladı. 

HEDEF DÜNYANIN İLK 10'U OLMAK

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, "'Gelenekten geleceğe' sloganıyla çıktığımız bu yolculukta 50. yılımızı geride bırakmış oluyoruz." dedi. 

FAHRETTİN ULUSOY'UN OĞULU OLMAK GURUR VERİCİ

Fahrettin Ulusoy'un büyük oğlu Onur Erhan Ulusoy, babasının yolundan giderek ticarete atıldığını, babası ile ilgili yaşanmış hikayeleri defalarca dinlediğini ve Fahrettin Ulusoy'un oğlu olduğu için ne kadar şanslı bir evlat olduğunu söyledi. 

50. YILIN GURUNUNU YAŞIYORUM

Onursal Başkan Fahrettin Ulusoy ise gecede kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

NİCE 50 YILLAR

Fahrettin Ulusoy'un eşi Yönetim Kurulu Üyesi Nevin Ulusoy ise şirketin 50 yılının 46 yılında hep olduğunu söyleDİ.

ANNE VE BABAYA PLAKET

Fahrettin Ulusoy’un geçmişten bugüne yaşamından kesitlerin sunulduğu videoda Fahrettin Ulusoy ile birlikte tüm salon duygusal anlar yaşarken,  çalışanların kendi yazıp yönettikleri film ise herkesi kahkahaya boğdu.

20 yılın üzerindeki çalışanlara ise plaket verildi. 

Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ile abisi Onur Erhan Ulusoy, babaları Fahrettin Ulusoy ve anneleri Nevin Ulusoy'a, 50. yıl plaketi verdi. 

Gecenin sonunda Fahrettin Ulusoy’un geçmişten bugüne yaşamını anlattığı kitabın tanıtımı yapıldı. Fahrettin Ulusoy, kitabını davetliler için imzaladı. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER