Kahraman gaziye gururlu karşılama

Kahraman gaziye gururlu karşılama

Mardin'de PKKlı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırı sonucunda ağır yaralanan ve 4 aylık tedavinin ardından memleketine dönen Samsunlu Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin, ailesi ve arkadaşları tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı

Mardin'in Dargeçit ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu başından ağır yaralanan, Samsunlu Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 4 aylık tedavinin ardından taburcu oldu. 

Samsun Çarşamba Havaalanına tarifeli uçakla gelen Hilmi Can Gelin’i, babası Rahan, annesi Saime Gelin, yakınları ve arkadaşları coşkulu bir şekilde karşıladı. 

Burada tek tek herkesle kucaklaşan Hilmi Can Gelin, daha sonra yapılan konvoy ile Çarşamba'nın Irmak Sırtı Mahallesi'nde bulunan baba evine gitti. Burada geçmiş olsun dileklerini kabul etti. 

DOKTORUM MORAL OLSUN DİYE TABURCU ETTİ

Gazi olduğu anları anlatan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hilmi Can Gelin, yanında şehit düşen yakın arkadaşının aklından hiç çıkmadığını söyleDİ.

10 GÜN OĞLUMU GÖREMEDİM

Oğlunun eve dönmesinden dolayı çok gurur ve mutlu olduklarını söyleyen anne Saime Gelin, "Doktorlar bize hiç ümit vermemişti, şu anda çok mutluyuz. " ifadelerini kullandı. 

OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

Kendileri için çok gururlu bir gün olduğunu söyleyen baba Rahan Gelin ise, “Oğlumla gurur duyuyorum. Şehitte olsa yine gurur duyardım. ” dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER