İlkadım'da görkemli SKM açılışı

İlkadım'da görkemli SKM açılışı

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkanı Adayı ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ustalık dönemimizde İlkadım'ın altın çağını yaşatacağız. İlk adımın atılışının 100. yıl dönümünde hep birlikte ilk günkü aşkımız, ilk günkü şevkimizle tüm ak kadrolarla birlikte hizmet edeceğiz" dedi

AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen törenle açıldı. Büyük coşku yaşanan açılışta çiçekler, konfetiler ve meşaleler eşliğinde sloganlarla karşılanan ve mutluluğu gözlerinden okunan Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Gönül birliği ruhu ile kurulan Cumhur İttifakı'nın bizlere sağladığı birlik beraberlik ve bitmez tükenmez enerjisiyle İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

YOĞUN KATILIM

Samsun'daki 16. seçim koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan ve Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve meclis üyesi adayları, AK Parti ve MHP'nin ilçe yönetimlerinin yanı sıra çok sayıda Cumhur İttifakı destekçisi vatandaş katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak da Atakum SKM açılışının ardından, İlkadım SKM açılışına katılarak burada da halka hitap ettiler.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER