Son toplantı yapıldı

Son toplantı yapıldı

2014-2019 İlkadım Belediye Meclisi’nin son toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, uyum içerisinde geçen beş yıllık süreçte özveri ile çalışan meclis üyelerine teşekkür etti

İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında gerçekleştirilen 2014-2019 dönemi son meclis toplantısında İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, beş boyunca uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Tüm meclis üyeleri ile İlkadım’ın menfaatleri için çalıştıklarını belirten Başkan Tok, “Birlikte mega projeleri ilçemize kazandırdık” dedi.

HİZMETLERLE DOLU BEŞ YIL

İlkadım Belediye Meclisi üyelerine tek tek teşekkür eden Başkan Tok, beş yıllık süreç içerisinde gerçekleştirilen proje ve hizmetleri anlattı. Özellikle uyum içerisinde geçen bir dönem olduğunun altını çizen Başkan Tok, “Hizmetlerle dolu bir beş yılı başarı ile geride bırakıyoruz. Her zaman İlkadım için en iyisini isteyen, zaman zaman daha doğru kararlar için tartıştığımız, iyi günleri birlikte paylaştığımız tüm üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Bu beş yıllık süreç içerisinde birlikte aldığımız kararlar ile Derebahçe Sosyal Tesislerimiz, Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi olan İlkadım Gençlik Merkezimiz, Camii ve Külliye projemiz, Yeni Belediye Hizmet Binamız, Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimiz, Koşu Yolu ve Yaşam Parkurumuz ve saymakla bitiremeyeceğimiz proje ve hizmetleri birlikte hayata geçirdik. Ben hepinizden razıyım, sizlerin de benden razı olmanızı dileyerek hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİLER

Ardından sıra ile söz alan İlkadım Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Sabri Kolcu, CHP Grup Başkan Vekili Naci Altuncu, MHP Grup Başkan Vekili Bayram Erişgin ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Recep Güleroğlu, İlkadım Belediye Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ederek helallik istedi. Konuşmaların ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile 2014-2019 son meclis toplantısı son buldu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER