REKOR DENEMESİ

REKOR DENEMESİ

Kırmızı- Beyazlı taraftarların isteğine kulak vererek yarınki Bodrumspor maçını akşam saatine aldıran Yılport Samsunspor yönetimi, rekor bekliyor. Hedef en az 20 bin olarak belirlenirken, satışlar tüm hızıyla sürüyor

REKOR 17 BİNDİ

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, uzun uğraşlar ve görüşmelerle yarınki Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçını saat 19.00'a aldırmıştı. Bu gelişmenin ardından taraftarlar sosyal medya üzerinden kampanyalar başlatırken, yarınki zorlu karşılaşmada seyirci rekoru bekleniyor. Ligin 9. haftasındaki Kastamonuspor 1966 maçında 17 bin taraftarla 19 Mayıs Stadyumu'nun rekorunu kıran Kırmızı- Beyazlıların, ilk hedefi bu rakamı geride bırakmak.

KADINLARA ÜCRETSİZ

Cuma günü satışa çıkan biletler bugün 19 Mayıs Stadyumu ve Bulvar AVM'de açılacak gişeden alınabilecek. Maç günü ise 19 Mayıs Stadyumu'nun önündeki 10 gişe de aktif olacak. Ayrıca Yılport Samsunspor yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, yarınki Bodrumspor maçında kadın taraftarların girişini ücretsiz yapmıştı. Güney alt tribünü kadın taraftarlara tahsis eden kulüp, davetiyelerin girişte dağıtılacağını duyurdu. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER