Togar: “Tekkeköy’ü Samsun’un başkenti yapacağız”

Togar: “Tekkeköy’ü Samsun’un başkenti yapacağız”

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hasan Togar, önümüzdeki 5 yılda 250 yataklı devlet hastanesi, yeni fakülte binaları, 3 bin kişilik üniversite öğrenci yurdu, kenevir tekstil fabrikasıyla geçmiş beş yılın 5 katı eserlerle vatandaşları buluşturacaklarına ve Tekkeköy’ü Samsun’un başkenti yapacaklarına söz verdiğini söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hasan Togar,  partisinin Kutlukent mitinginde yaptığı konuşmada, 40 yıldır Tekkeköy’de çile çektiklerini ve 40 yıl boyunca iki ailenin arasında kaldıklarını söyledi. 

Kendilerinden önce seyyar bir belediyenin olduğunu ifade eden Başkan Togar, Tekkeköy Belediyesi’nin maaşıyla bu millete efendilik yapan olursa onları ceketinden tutup kenara oturtacağıma söz veriyorum” dedi.

Başkan Togar, önümüzdeki 5 yılda 250 yataklı devlet hastanesi, 16 bölümlü yeni fakülte binaları, 3 bin kişilik üniversite öğrenci yurdu, kenevir tekstil fabrikasıyla geçmiş beş yılın 5 katı eserlerle vatandaşları buluşturacaklarına ve Tekkeköy’ü Samsun’un başkenti yapacaklarına da söz verdiğini söyledi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER