Anaokulu’nda bilim şenliği

Anaokulu’nda bilim şenliği

Özel Mustafa Seven Anaokulu'nda düzenlenen 'Bilim Şenliği'nde minik öğrenciler, hazırladıkları projelerini sergiledi

Atakum Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Özel Mustafa Seven Anaokulu'nda 'Bilim Şenliği' düzenlendi. Ev sahipliğini kurum sahibi Sakine Seven'nin yaptığı şenliğin açılış törenine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve çok sayıda davetli katıldı.

BİR PENCERE AÇABİLİYORSAK NE MUTLU BİZLERE

Açılış töreninde konuşan Özel Mustafa Seven Anaokulu Müdürü Sevda Bayram, "Çocuklukların temel eğitimi almada en önemli dönem 0-6 yaş arası dönemdir. Böylesi bir dönemde çocuklarınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz, bizim için gurur vericidir. Bu görevi hakkıyla yerine getirerek, özel çalıştığımıza emin olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatına bir pencere açıp temeline bir damla su, ufkuna bir tutam ışık olabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.

ÇOCUKLARIN UFKUNU GENİŞLETİR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, “Bilim Şenliği bir bu anaokulunda yapılıyorsa; bu çocuklarımızın hayal gücünü ve ufkunu genişletir diye düşünüyorum. Bu vesileyle bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Bilim Şenliği'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

BİLİM ŞENLİĞİ DÜZENLEMEK HERKESİN HARCI DEĞİL

Özel Mustafa Seven Anaokulu'nun kısa zamanda çok yol kat ettiğini vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Ben burada müdür hanımı ve öğretmen arkadaşları tebrik ediyorum. Bu anaokulunun 2 yıl önce açılışını yapmıştık. 2 yılda Bilim Şenliği yapabilecek noktaya gelmek herkesin harcı değildir. Bu nedenle sizleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. 

ROBOTİK SINIFI İLGİ TOPLADI

Açılış konuşmalarının ardından konuklar, minik öğrencilerin hazırladıkları projeleri inceledi. Milletvekili Köktaş'ın her öğrenciyle tek tek ilgilenmesi ise dikkat çekti. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirme hedefiyle kurulan Özel Mustafa Seven Anaokulu'nda en çok ilgi çeken bölüm ise robotik eğitimi verilen sınıf oldu.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER