İlkadım'a bakan müjdesi

İlkadım'a bakan müjdesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İlkadım'a kentsel dönüşüm müjdeleriyle geldi. İlkadım'da 2019 yılında 7 mahallede dönüşümün başlayacağını söyleyen Bakan Kurum, "Samsunla ilgili hayallerimiz var. İlkadım'daki çileye son veriyoruz" dedi

Samsun'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Bakan Kurum, ilk olarak Ihlamur Kafe'de gerçekleştirilen programda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. 

Ardından İlkadım İlçesi'nde Hastanebaşı Mahallesi'nde yapılan mitinge katıldı. 

İTTİFAKA DESTEK 

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş, vatandaşlardan Cumhur İttifakı'na destek istedi. 

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak da gerçekleştirdiği konuşmada Cumhur İttifakı'nın önemine değindi. 

Samsun için önemli projeler geliştireceklerini söyleyen Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, "İlkadım'ı her alanda ihya edeceğiz." dedi.

BU İŞİN ALTINDAN KALKACAĞIZ

Mitingin açılış konuşmasını yapan ve İlkadım'da 'Ustalık döneminde' önemli çalışmalara imza atmayı hedeflediğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Tek hedefim, 1 nisandan itibaren burada adım adım değişimi sağlamak" ifadelerini kullandı. 

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Sokağın sesine kulak verdiklerini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Bizler mahallelerin içinden geliyoruz. Samsun'un bütün meselelerinin takipçisiyiz. " dedi. 

HAYALLERİMİZ VAR

Samsun'a 'ilk adım ruhu'yla hizmet edeceklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Samsun'a müjdelerimiz var. Çünkü Samsunla ilgili hayallerimiz var." ifadelerini kullandı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER