Üretime ihtiyacımız var

Üretime ihtiyacımız var

Samsun TSO Başkan Yardımcısı Kadir Beytekin, "Bu şehrin, hedeflediğimiz seviyeyi yakalaması için daha çok üretim yapmaya ihtiyacı var" dedi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Davut Altan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Beytekin, Samsun'un önemli yatırım potansiyeline sahip bir şehir olduğunu ifade etti ve 'daha fazla üretim' vurgusu yaptı.

GÜÇ BİRLİĞİ ŞART

Beytekin, kurumlar arası iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Samsun’un ekonomik kalkınmasının yanı sıra, sosyal ve kültürel gelişimi için pek çok girişime destek olduk. Samsun'un hedeflediğimiz seviyeyi yakalaması için daha çok üretim yapmaya ihtiyacı var. Üstelik yatırım potansiyeli de var. Yurt içinden ve yurt dışından talepler var. Mevcut sanayicilerimizin büyümesine ve yeni yatırımlara destek vermeliyiz. Şehrimize hizmet edecek bir organize sanayi bölgesini şehrimize kazandırmalıyız. Güç birliği yapmak durumundayız" ifadelerini kullandı.

Toplantıya konuk olarak katılan Bağımsız Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, projelerini anlattı. Konuşmaların ardından, gündem maddeleri okundu ve onaylandı. Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise dünürünün vefatı nedeniyle meclis toplantısına katılamadı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER