Trafiğe 100.yıl düzenlemesi

Trafiğe 100.yıl düzenlemesi

19 Mayıs Pazar günü Samsun'da liderlerin de gelmesi ve yapılacak olan Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri nedeniyle yoğunluk yaşanacak. Etkinlikler kapsamında bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Samsun Valiliği, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, “Fuar Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı, Lise Caddesi ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine, koşulacak olan ‘Maraton’ nedeniyle 06:00-11:00 saatleri arsında Fuar Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı Batı Park Sheraton Otel ile Golf Kulübü Kavşağı arası ve Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağı ile Atakent (TV) Kavşağı arası deniz bandı maraton başlamadan önce ve maraton sona erene kadar, saat 09:40'da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak ‘Ana Tören Programı’ nedeniyle Atatürk Bulvarı Liman Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arası saat 07:00 itibariyle kontrollü olarak trafiğe kapatılacak ve araç geçişine izin verilmeyecek.

Doğu Park’ta yapılacak olan Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisi için araçlar etkinlik alanına alınmayacak ve park için 19 Mayıs Stadyumu otopark alanını ve Piazza AVM arkası sanayi içerisini kullanacak. Saat 13:00 itibari ile Atatürk Bulvarı Belediye Evleri Kavşağı ile Liman Kavşağı arası deniz bandı kontrollü olarak trafiğe kapatılacak. Gün boyu Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılacak” denildi.

Açıklamada ayrıca, pazar günü il genelinde yaya trafiği yoğun olması beklenmesinden vatandaşların toplu taşıma araçlarını ve tramvayları kullanmalarının faydalı olacağı belirtildi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER