Erdoğan, Yargı Reformu Stratejisi Belgesinin Detaylarını Açıkladı!

Erdoğan, Yargı Reformu Stratejisi Belgesinin Detaylarını Açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İfade özgürlüğüne ilişkin kararların istinaf aşamasından sonra Yargıtay tarafından incelenmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İfade özgürlüğüne ilişkin kararların istinaf aşamasından sonra Yargıtay tarafından incelenmesini sağlayacağız" dedi.

Yargı Reformu Stratejisi Belgesini kamuoyu ile paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargı Reformu Strateji Belgesinin detaylarını açıkladı. O detaylara göre;

"Tutuklama tedbirlerine ayar verildi.Hukuk Fakülteleri 5 yıl olacak.İnternet erişim engelleri sınırlandırılacak. Avukatlara yeşil pasaport geliyor. Hakim ve Savcı yardımcılığı geliyor.

“Bu reformları AB istediği için değil, milletimizin ihtiyacı olduğu için hayata geçiriyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yargı Reformu Strateji Belgesini de insan odaklı hizmet, hak ve özgürlüklerin daha etkin korunması, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığının geliştirilmesi, hukuki güvenliğin güçlendirilmesi, adalete erişimin kolaylaştırılması, makul sürede yargılanma hakkının gözetilmesi ve yargıya güvenin artırılması ilkeleri çerçevesinde hazırladık” dedi. 

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.BEŞİKTAŞ A.Ş.512
2.GALATASARAY A.Ş.410
3.KOCAELİSPOR49
4.TRABZONSPOR A.Ş.47
5.AMED SPORTİF FAALİYETLER47
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.47
7.CORENDON ALANYASPOR47
8.GENÇLERBİRLİĞİ47
9.FENERBAHÇE A.Ş.46
10.KASIMPAŞA A.Ş.46
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.46
12.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK44
13.SAMSUNSPOR A.Ş.44
14.ARCA ÇORUM FK44
15.ERZURUMSPOR FK54
16.EYÜPSPOR43
17.GÖZTEPE A.Ş.41
18.TÜMOSAN KONYASPOR40