Samsunspor'da Gündem Transfer!

Samsunspor'da Gündem Transfer!

Samsunspor'da Gündem Transfer!

Canberk Dilaver ve İshak Doğan'la yollarını ayırmaya hazırlanan Samsunspor, geçen sezon Keçiörengücü'nde 31 maça çıkan sol bek Gökhan Meral'le resmen anlaştı. Orta saha için ise Muhammed Gönülaçar'ın yolda olduğu öğrenildi.

Sol bek Canberk Dilaver ve İshak Doğan'la yollarını ayırmaya hazırlanan Samsunspor, aradığı yeni ismi buldu. Kırmızı- Beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Keçiörengücü'nden Gökhan Meral'le anlaştı. 

Genel Menajer Mustafa Aztopal, transfer çalışmalarının titizlikle sürdüğünü ifade ederek, "Geçen sene Keçiörengücü forması giyen Gökhan Meral ile 2 yıllık sözleşme imzalanması hususunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Resmi imzalar hafta başında Samsun’da atılacaktır. Transferin camiamıza hayırlı olmasını dileriz" dedi. Geçen sezon takımıyla 31 maça çıkan Gökhan Meral, Samsunspor'a karşı her iki karşılaşmada da 90 dakika sahada kalmıştı. 

Orta sahaya da arayışlarını sürdüren Kırmızı- Beyazlıların Muhammed Gönülaçar'la oldukça yakından ilgilendiği belirtildi. Geçen sezon Ümraniyespor'da forma giyen Muhammed Gönülaçar, ligde 27, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 7 karşılaşmada forma giydi. Teknik Direktör İrfan Buz'un da bu isme onay ve öncelik verdiği öğrenildi. Diğer bölgeler için de arayışlar ve görüşmeler sürerken, Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, hem oyuncuların fiyatının artmaması hem de suni gündem oluşmaması için gizli bir şekilde çalışıyor. 

Öte yandan Samsunspor, geçen sezon 34 lig ve 2 de play-off müsabakası oynadı. Kalesinde ligde 25 gol gören Kırmızı- Beyazlılar, Sakaryaspor'la oynadığı play-off çeyrek final müsabakalarında ise 1 gol yedi. 

Genel anlamda kalede ciddi sorunlar yaşamayan Samsunspor'da bu bölgeye de takviye için çalışma yapıldığı öğrenildi. Ahmet Altın ve Furkan Köse gibi iki deneyimli kalecinin yanı sıra, kadrosunda Nurullah Aslan gibi de genç bir eldiven bulunduran Kırmızı- Beyazlılarda, kaleye takviye yapılıp yapılmayacağı ve eğer transfer olacaksa da kimin gideceği ilerleyen günlerde netleşecek.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER