Turhallı şehit ailelerine Samsun gezisi!

Turhallı şehit ailelerine Samsun gezisi!

Turhallı şehit ailelerine Samsun gezisi!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Samsun'a çıkışının 100. yılı anısına, Tokat Turhal Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine yönelik Samsun gezisi düzenledi.

Turhal Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program kapsamında 50 şehit yakını, Batı Park Amazon Köyü, Samsunum 1 Gemisi ile deniz turu, Bandırma Vapuru ve Kurtuluş Yolu'nu ziyaret etti.  

Tokat Turhal Kaymakamlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bürosu Sorumlusu Fatih Çalışıcı ve Turhal Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, gezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Tokat Turhal Kaymakamlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bürosu Sorumlusu Fatih Çalışıcı, “Atatürk’ün Tokat’a gelişinin 100. Yılında, Turhal Kaymakamlığı olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan ve ilçemizde yaşayan şehit ailelerimizi, Milli Mücadele’nin başlangıcı olan Samsun’a getirmek istedik” dedi.

Turhal Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç ise, “Amacımız şehit ailelerini manevi olarak yanlarında olmak ve kaynaşmasını sağlamaktı." diye konuştu.

Erdinç YILDIZ

EN ÇOK OKUNAN HABERLER