Meşale şova davet...

Meşale şova davet...

Meşale şova davet...

30 Haziran 1965'te dönemin federasyon başkanı Orhan Şeref Apak'ın girişimleriyle kurulan Samsunspor, pazar günü 54 yaşına girecek. 

Samsun'da faaliyet gösteren Akınspor, 19 Mayısspor, Samsun Galatasaray ve Fener Gençlik'in birleşerek kurduğu Kırmızı- Beyazlılar Türk futbolunun da sembol kulüplerinden birisi olarak gösteriliyor. 

54 yıllık mazisinde Balkan Kupası şampiyonluğu da bulunan Samsunspor, bir dönem ise şimdiki adıyla Süper Lig'de şampiyonluk mücadeleleri içinde bulundu.

Kırmızı-Beyazlılar kuruluşunun 54. yılını ise yine büyük bir çoşkuyla kutlayacak. Samsunspor'a gönül veren çok sayıda  taraftarlar günler öncesinden çeşitli planlar yaparak yıldönümünü en iyi şekilde kutlamaya hazırlandı. Samsunspor Kulübü'de resmi twitter sayfasından taraftarlarına etkinliklerden dolayı çağrıda bulundu. 

Paylaşımda ise, 'Samsunsporumuz'un 54. kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız 30 Haziran'da tüm renktaşlarımızı saat 20.30'da meşalelerle birlikte Atakum Ömürevleri'nde bulunan Çobanlı İskelesi'ne toplanmaya sonrasında Atakum Sahil İskelesi'ne kadar dizilerek saat 21.55'i gösterdiğinde aynı anda meşaleleri yakmaya davet ediyoruz' ifadeleri kullanıldı. 

Salim YILDIZ      

EN ÇOK OKUNAN HABERLER