Samsunspor daha da güçlendi

Samsunspor daha da güçlendi

Samsunspor daha da güçlendi

Samsunspor, Olağan Genel Kurulu sonucu Başkan İsmail Uyanık önderliğinde oluşturulan 17 kişilik yönetimle, daha da güçlendi. Yönetimde 9 yeni isim görev alırken, geçmiş yönetimden 8 kişiye ise yer verilmedi.

Samsunspor Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda yapıldı. Kongreye Samsun Valisi Osman Kaymak, CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancı ve Kemal Zeybek, Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın ile siyaset, spor ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. 

KONGRE SINIFI GEÇTİ

Toplamda 134 üyenin yer aldığı kongrede girişten itibaren, herkesin rahat ve ferah bir ortamda genel kurulu takip etmesi için alınan önlemler dikkat çekti. Tarihinin tertip düzen konusunda en iyi kongresini geride bırakan Samsunspor'da 15 kişili yönetim asil listesi 17 kişiye yükseltildi. 500 TL'lik üye giriş aidatı kaldırılırken, aylık üye aidatı da 150 TL'ye düşürüldü. Kulüp tüzüğünden de genel kurul delegelerinin oylarıyla değişikliklere girildi. Mevcut başkan İsmail Uyanık'ın tek listeyle girdiği genel kurulda yapılan açık oylama sonucunda güven tazelendi. Yönetime 9 yeni isim girerken, geçmiş yönetimden 8 kişi de yer almadı.

İŞTE SAMSUNSPOR YÖNETİMİ

ASİL

İsmail Uyanık

Ali Kemal Gedikli

Aykut Çepni

Ayşegül Özkaraduman

Berati Olgun

Galip Asal

Haluk Tan

İshak Memişoğlu

Kadir Gürkan

Mehmet Karamangil

Mehmet Hayri Şen

Metin Köksal

Osman Arslan

Osman Yılmaz

Serdar Bayrampaşa

Suat Çakır

Tahsin Raci Kosif

YEDEK

Özgür Ünal

Köksal Bulut

Hakan Murat Kurt

Savaş Gömeç

Nuri Demiraslan

Ali Samet Ayvaz

Sezai Onaran

Aycan Türkel

İlyas Başer

Murat Özduman

Sezai Tiryaki

Recep Çalışkan

Kutsi Özkan

EN ÇOK OKUNAN HABERLER