Kurtuluşumuz bu tesisleşmeye bağlı

Kurtuluşumuz bu tesisleşmeye bağlı

Kurtuluşumuz bu tesisleşmeye bağlı

Başkan İsmail Uyanık, "Altyapı tesisi için son 1 hafta içerisindeyiz. Samsun futbolunun kurtuluşu bu tesisleşmeye bağlı. Her yıl 20-25 transfer yaparak ayakta kalamayız. Biz bu stile alışık bir takım değiliz. Bu sorunu çözmek bence şampiyonluklardan daha önemli bir şey" dedi 

Samsun- Ordu karayolu üzerinde Petrol Ofisi Dolum Tesisleri arkasında bulunan dolgu sahası şimdilik askıya alan ve yeni bir yer arayışı içerisine giren Samsunspor'da Başkan İsmail Uyanık önemli açıklamalarda bulundu. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile yapılan görüşmeler sonrası ismi ön plana çıkan Batıpark ve diğer alternatif yerler için oluşan iki taraflı komisyon çalışmalarını sürdürüyor. 1 hafta içerisinde rapor hazırlanacağı belirlenen komisyon sonrası harekete geçilecek. Hedeflediğimiz gibi bir tesis kurmak Samsun futbolu ve Samsunspor için paha biçilemez değer olacak. 

Samsun futbolunun kurtuluşunun bu tesisleşmeye bağlı olduğunu belirten Başkan İsmail Uyanık, "Komisyon çalışmalarını yapıyor. Son 1 hafta içerisindeyiz. Öncelik olarak Batıpark'a tesisi kurmayı planlıyoruz. Buraya 7-8 saha yapılabilir. Ayrıca Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç bey ile de görüşerek 'Okçuluk tesisinin' çim sahasını da portatif ekipmanlarımızla kullanmak için fikir alışverişinde bulunduk. Kendisinden bu hafta içerisinde haber bekliyoruz.

Orası pek fazla kullanılmayan yer olarak göze çarpıyor. Kuracağımız ekipmanlarımızla hem çimin bakımını en iyi şekilde sağlarız" diye konuştu. 

EN ÇOK OKUNAN HABERLER