Evde uyuya kalan genç polisi ve itfaiyeyi alarma geçirdi
16 yaşındaki genç evde uykuya daldı. Ancak uykusu o kadar derindiki kapı seslerini duymadı. Ailesi çocuklarının başına bir şey gelmiş olacağı endişesine kapıldı. Olay yerine ekipler geldi. Çok şükürki sonuç beklenilen gibi değildi.
Bafra ilçesi Ali Kale caddesinde üç katlı bir binada ikamet eden 16 yaşındaki genç, ailesi çarşıya gittikten sonra derin bir uykuya daldı.
Gencin uykusu o kadar derindi ki ailesi neredeyse kapıyı kırdı ancak o bu seslerin hiçbirini duymadı.
Aile panik içinde ekiplerden yardım istedi. Çocuklarının sağlık durumundan endişe eden aile kısa bir süre sonra derin bir nefes aldı.
Polis ve itfaiye ekiplerinin, merdiven uzatıp balkon kapısından içeri girdiği evde, gencin sadece derin bir uykuda olduğu anlaşıldı.
