Samsun'da yüz yüze eğitimde ikinci aşama

Samsun'da yüz yüze eğitimde ikinci aşama

Samsun'da ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, ortaokul 8. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencilerin okula gitmesiyle yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçildi


Samsun'da yeni eğitim öğretim döneminde ikinci aşama başladı. Yeni eğitim-öğretim yılına 1. sınıf öğrencilerinin 21 Eylül tarihinde, mesleki liselerinin uygulama eğitimleri için 5 Ekim tarihinde başlamıştı. Daha sonra köy okullarının da açılmasına karar verilmişti. Bugün itibarıyla ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul 8. sınıflar ve lise 12. sınıf öğrencileri de okul yolunu tuttu.

  TEDBİRLER ALINDI

Okullarda öğrencilerin gelişi öncesi Covid-19 riskine karşın tüm tedbirler alındı ve masa, sıralar, toplu kullanım alanları dezenfekte edildi. Sabah saatlerinden itibaren ise öğrenciler kabul okullara alınmaya başlandı. Sınıfların yerinin öğrenilmesi amacıyla öğrenciler okul bahçesinde sıra yapılarak bekletildi. İstiklal Marşı okunmasının ardından öğrenciler çok özledikleri okullarına kavuştu.

  VELİLER ALINMADI
Okul bahçesine veliler alınmadı. Veliler bahçe dışında sıralanarak töreni takip etti. Öğrenci ve velilerin okulların başlamasından duydukları heyecan yüzlerine yansıdı.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER