Fenerbahçe'de MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de MKE Ankaragücü hazırlıkları sürüyor

Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde başlayan antrenmanı, Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı aktif dinlemeye yönelik yapılan çalışmalarla sürdürdü. Dar alanda çift kale maçla devam eden idman, gruplar halinde değişmeli olarak gerçekleştirilen kanat-orta-şut çalışmasıyla sona erdi.
Dün gerçekleştirilen antrenmanda ilk bölümde takımla çalışan Filip Novak, bugün ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan Jose Sosa, Gökhan Gönül, Tolga Ciğerci ve Kemal Ademi özel programlar dahilinde çalışırken, Diego Perotti ve Sinan Gümüş'ün tedavisine devam edildi.
Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş antrenmanın bir bölümünü izledi.
Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak Can Bartu Tesisleri'nde kampa girecek.

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.GALATASARAY A.Ş.1639
2.FENERBAHÇE A.Ş.1636
3.TRABZONSPOR A.Ş.1635
4.GÖZTEPE A.Ş.1629
5.BEŞİKTAŞ A.Ş.1626
6.SAMSUNSPOR A.Ş.1625
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.1623
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ1620
9.KOCAELİSPOR1620
10.CORENDON ALANYASPOR1618
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.1618
12.TÜMOSAN KONYASPOR1616
13.GENÇLERBİRLİĞİ1615
14.KASIMPAŞA A.Ş.1615
15.HESAP.COM ANTALYASPOR1615
16.ZECORNER KAYSERİSPOR1614
17.İKAS EYÜPSPOR1613
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK169