Keskinkılıç: "Oyları AK Parti'de birleştirelim"

Keskinkılıç: "Oyları AK Parti'de birleştirelim"

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Ali Keskinkılıç, Türkiye'nin kader seçimini yapacağını söyleyerek, oyları AK Parti'de birleştirelim çağrısında bulundu.


AK Parti seçim öncesi son mitinglerini yaparak tamamladı. Safranbolu Karabük ve Yenice'de yaptığı mitinglerle seçim çalışmalarını tamamlayan AK Parti adeta gövde gösterisinde bulundu.
Keskinkılıç, seçim maratonu boyunca Karabük'ün evlatlarına sahip çıktığını ifade ederek, " 14 Mayıs'ta seçimleri yapacağız ve bu Türkiye'nin kader seçimi. Türkiye bu seçimlerde kaderine oy verecek. Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğü ile geleceğini onaylayacak. Türkiye ya bu asra damgasını vuracak, dünyada Türk yüzyılını başlatacak, yada Türkiye'ye tuzak kuranlar emellerine ulaşacaklar. Karabük'ün hamuru, suyu ve toprağı sağlamdır. Karabük'ün bir evladı olarak bu seçimde çok dikkatli olalım. Stratejik bir oy kullanım. Hangi partiden, görüşten ve düşünceden olursanız olun bu seçimde bütün Karabüklülerden HDP bulaşmış 6 masaya geçit vermemek için oylarını AK Parti'de birleştirmeyi rica ediyorum. Kapıyı kayguşuk bırakmayalım. Türkiye'nin üniter yapısını tehdit eden 6'Lı masaya bir şey kaptırmayalım, oylarımızı AK Parti'de birleştirip Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duralım" duralım diyerek seçmene çağrıda bulundu.

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.GALATASARAY A.Ş.3180
2.FENERBAHÇE A.Ş.3175
3.REEDER SAMSUNSPOR3254
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.3152
5.İKAS EYÜPSPOR3250
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ3148
7.TRABZONSPOR A.Ş.3145
8.GÖZTEPE A.Ş.3143
9.TÜMOSAN KONYASPOR3243
10.KASIMPAŞA A.Ş.3142
11.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.3142
12.BELLONA KAYSERİSPOR3140
13.ONVO ANTALYASPOR3140
14.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.3137
15.NET GLOBAL SİVASSPOR3234
16.CORENDON ALANYASPOR3134
17.SİPAY BODRUM FK3234
18.ATAKAŞ HATAYSPOR3119
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş.31-2