Askerlik gururu yaşadılar

Askerlik gururu yaşadılar

Bartın Deniz ve Garnizon Komutanlığınca Engelliler Haftası münasebetiyle 30 engelli genç için temsili askerlik töreni düzenlendi. Özel gençler törende büyük gurur yaşadı.


Bartın Deniz Komutanlığı Boğaz Kışlasında düzenlenen törene Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Bnb. Yavuz Daylak, il müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende özel gençler yemin etti. Vali Arslan, temsili askerlik yapan özel gençlerin heyecanlarına ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, gençlere bir ömür boyu aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.
Askerlik gururu yaşayan özel gençlere terhis belgeleri protokol üyelerince takdim edildi. Özel gençler gibi aileleri de törende büyük gurur yaşadı. Vali Arslan ve protokolün diğer üyeleri terhis belgelerinin verilmesinin sonrasında açılan silah sergisini gezdiler.

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.GALATASARAY A.Ş.3489
2.FENERBAHÇE A.Ş.3481
3.REEDER SAMSUNSPOR3460
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.3459
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ3454
6.İKAS EYÜPSPOR3550
7.TRABZONSPOR A.Ş.3447
8.GÖZTEPE A.Ş.3447
9.KASIMPAŞA A.Ş.3446
10.TÜMOSAN KONYASPOR3446
11.BELLONA KAYSERİSPOR3444
12.ONVO ANTALYASPOR3444
13.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.3443
14.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.3443
15.CORENDON ALANYASPOR3439
16.SİPAY BODRUM FK3436
17.NET GLOBAL SİVASSPOR3535
18.ATAKAŞ HATAYSPOR3423
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş.34-2