Sel sonrası zarar gören köylerde çalışmalar başladı

Sel sonrası zarar gören köylerde çalışmalar başladı

Karabük'te etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen sel taşkınlıkları sonucu zarar gören alanlar ve yollar belirlenerek çalışmalara başlanıldı.


Karabük'ün merkez, Ovacık, Eskipazar ilçelerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası Ovacık'ta Boyalı, Güneysaz, Şamlar, Kışla, Dudaş, Sülük, Beydini, Ganibeyler, Eskipazar'da Tamışlar ve Köyceğiz ile merkez ilçede Kamış ve Ortaca köyleri selden etkilendi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Ovacık İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, Ovacık İlçe Teknik Sorumlusu Deniz Demiralp ile DSİ Bölge Müdürü Yasin Devrim sel afetinden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter Kelleci, zarar gören bölgelerde çalışmaların hızla başladığını ve kısa sürede tamamlanacağını belirti.

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER00
2.BEŞİKTAŞ A.Ş.00
3.CORENDON ALANYASPOR00
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.00
5.ÇORUM FK00
6.ERZURUMSPOR FK00
7.EYÜPSPOR00
8.FENERBAHÇE A.Ş.00
9.GALATASARAY A.Ş.00
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.00
11.GENÇLERBİRLİĞİ00
12.GÖZTEPE A.Ş.00
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK00
14.KASIMPAŞA A.Ş.00
15.KOCAELİSPOR00
16.KONYASPOR00
17.SAMSUNSPOR A.Ş.00
18.TRABZONSPOR A.Ş.00