Safranbolu'da kadınlar meditasyonla stres attı

Safranbolu'da kadınlar meditasyonla stres attı

Safranbolu Belediyesinin misafiri ve ücretsiz olarak İçe Dönüş Atölyesi başlığı altında bio enerji, çakra açma, stres atma, geçmişteki kötü anılardan kurtulma gibi çeşitli seansların gerçekleştiği etkinlik Safranbolu Belediyesi Kadın Danışma Merkezinde yapıldı.


Uzman Özlem Ok, sohbet bile başladığı seansa, gönüllü katılımcılara uyguladığı bio enerji tedavisi ile devam etti. Etkinlik sonunda Safranbolu'da doğup büyüdüğünü ifade eden Özlem Ok, Safranbolu'da da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, enerjisi çok yüksek olan başta Belediye Başkanı Elif Köse olmak üzere tüm, Safranbolulu kadınlara teşekkür ettiğini söyledi.
Özlem Ok ile çok eskilere dayanan bir dostluğu olduğunu ve kendisini yeniden Safranbolu'da görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Elif Köse, "Kadın Danışma Merkezimiz amacına uygun çalışmaya devam ediyor. Burada ki psikoloğumuz sadece ilçemizdeki değil, çevre ilçe ve ilimizde ikamet eden kadınlarımız a da destek vermeyi sürdürüyor" dedi.
Özlem Ok tarafından verilen seminerin de oldukça güzel geçtiğini sözlerine ekleyen Köse, "Katılımcı kadınlarımızla üzerimizdeki stresi attık. Ruhumuzu dinlendirdik. Seans sonrası ise güzel bir sohbet ortamı oldu. Özlem hanım ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Puan Durumu

TAKIMLAROP
1.GALATASARAY A.Ş.3695
2.FENERBAHÇE A.Ş.3684
3.REEDER SAMSUNSPOR3664
4.BEŞİKTAŞ A.Ş.3662
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ3654
6.EYÜPSPOR3653
7.TRABZONSPOR A.Ş.3651
8.GÖZTEPE A.Ş.3650
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.3649
10.KASIMPAŞA A.Ş.3647
11.TÜMOSAN KONYASPOR3646
12.CORENDON ALANYASPOR3645
13.BELLONA KAYSERİSPOR3645
14.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.3645
15.ONVO ANTALYASPOR3644
16.SİPAY BODRUM FK3637
17.NET GLOBAL SİVASSPOR3635
18.ATAKAŞ HATAYSPOR3626
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş.362