Mutfak için avize tercihleri.

Mutfak bir evin belki de en önemli iç mekan alanıdır. Ev avizeleri gibi mutfak avizelerini de dikkatlice seçilmelidir.

Mutfak bir evin belki de en önemli iç mekan alanıdır.Ev avizeleri gibi mutfak avizelerini de dikkatlice seçilmelidir. Ev sakinlerinin toplanıp bir arada bulunduğu yegâne alanlardan en önemlisidir. Öyle ki bir mutfağın aydınlatması, tasarımı, büyüklüğü, genişliği gibi unsurlar kadar huzurlu bir ortam oluşmasında çok etkilidir. Bununla birlikte en önemli unsur olan aydınlatma mutfağı ön plana çıkaracak unsurdur. Günümüz modern mutfakları, ferah ve aydınlık mutfaklar olarak tasarlanmaktadır. Bu tasarımlar ışıktan yararlandığı için de çeşitli aydınlatmalar yapılarak mutfağın havası güzelleştirilebilmektedir. 

Mutfakta Avize seçimi

Samsun avizecileri arasından seçim yaparken aydınlatmanın çok önemli olduğu yerlerden biride mutfaklardır. Mutfaklarda özellikle sadece tavana spot yerleştirmekten kaçınılmalıdır. Bunun yerine mutfağı ön plana çıkaracak bir avize tercihi yapılmalıdır. Mekanın boyutları değerlendirilerek, dört camlı uzunlamasına bir model seçilmiştir. Avize dikey yapıda asimetrik şekildedir. Avize şekil itibariyle mutfakla bir bütünlük sağlanmıştır. Camların iki yana ayrılması ışığın güzel bir şekilde yayılmasını sağlamaktadır. Mutfakta temizliği kolay avizeler seçmeniz işinizi kolaylaştırmaktadır. Avizemizin yapısı itibariyle temizliği çok kolaydır. Avizenin cam yapısı sebebiyle avize çok kolay temizlenebilmektedir. Avize aydınlatması tasarruflu led ampül ile sağlanmıştır. Tasarruflu led ampul kullanarak ev bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Tasarruflu ampul aydınlatma gücünü tercihinize göre seçebilirsiniz. Ampul E27 girişlidir.

Mutfak avizesi nasıl olmalı sorusunun en basit cevabı, mutfağınızı güzel gösteren aydınlatmadır. Aydınlatma da farklı modeller düşünebilir. Modellerin kullanım alanı ile uyumu iyice düşünülmelidir. Seçim aşamasında farklı modeller değerlendirilmeli ortama özgün bir sonuç elde edilmelidir. Mutfaklarda tavan yüksekliğine bağlı olarak sarkan uzun avize çeşitleri tercih edilmemelidir. Avizenin aydınlatmasına dikkat edilmeli dolap ve renk uyumu sağlanmalı ideal ve bütcenize uygun fiyatlı avize tercih edilmelidir. 

https://www.ustunavize.com/mutfak-avizeleri-tercihi-nasil-yapilir--584

EN ÇOK OKUNAN HABERLER