KAVAK’TA ÇOŞKU DOLU MİTİNG

KAVAK’TA ÇOŞKU DOLU MİTİNG

Cumhur ittifakı adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “AK Parti Kavak’ta sandıkları patlatacak. Gümbür gümbür geliyoruz “dedi.

AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları tarafından” Kavak Tarih Yazıyor” sloganı ile düzenlenen açık hava toplantısı büyük bir katılımla ve coşkulu bir biçimde yapıldı. Melih Gökçek Parkında yapılan mitinge MHP Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, Cumhur İttifakı İl Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’da katılarak birer konuşma yaptılar.

Kavak Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerinin de teker teker tanıtıldığı miting alanında ayrıca kurulan dev ekrandan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun görev dönemi içinde gerçekleştirdiği ve yeni dönemde ele alacağı projelerinde vatandaşlara tanıtımı yapıldı.

KAVAK BUGÜN TARİH YAZDI

Türk bayrakları ve AK Parti, MHP bayrakları ile süslenen alanda “Büyük Başkan” sloganları ile kürsüye gelen Cumhur ittifakı adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak’ın düzenlenen mitinge katılımı ve coşkusu ile gerçekten bir tarih yazdığını söyledi. Her seçimde olduğu Pazar günü de Kavaklıların üzerine düşeni yapacağını belirten Sarıcaoğlu şöyle konuştu:

BİRÇOK ESER KAZANDIRDIK

EMANETE SAHİP ÇIKIN

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’da konuşmasında Kavak’ta ki gelişimin Türkiye’de birçok ilçeye örnek teşkil ettiğini belirterek Sarıcaoğlu’nu çalışmalarından dolayı kutladı. Kavaklıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine emaneti olan Sarıcaoğlu’na sahip çıkacaklarına inandığını ifade eden Doğan, “ Emanete sahip çıkacağınıza ve Pazar günü oylarınızla İbrahim Sarıcaoğlu’na en güçlü desteği vereceğinize inanıyorum. Hep birlikte Kavak’ı bugünden çok daha güzel günlere ve hizmetlere birlikte taşıyacağız” dedi.

EN ÇOK OKUNAN HABERLER